top of page
HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe
HegesMatopplevelser_logo2015_gul.png

Lokalmat

Skal du feire en rund dag og ønsker å bestille noe ekstra godt? Eller du er ansvarlig for årets jente- eller guttetur og utemat er et tema? Eller kanskje du er arrangementsansvarlig for kurs og konferanser på jobb og ser etter nye muligheter? Heges Matopplevelser leverer catering, matkurs og utleie av kokk i Salten og Nordland. Hvert oppdrag skreddersys etter ditt ønske.

HegesMatopplevelser_matkurs71.jpg

Utematkurs

GOD MAT TRENGER IKKE ET KJØKKEN

Lei av grillpølser og matpakke hver gang det er utendørsarrangement og tur? Bli med på utematkurs og lær enkle teknikker for å lage smakfulle måltider ute. Ved hjelp av bålplass, steinhelle eller kokegrop og med gode hjelpemidler som turkjele, bålpanner og folie, lærer jeg deg å tilberede god og lokal utemat.

HEGERUUD (43).jpg

Innematkurs

BLI EN BEDRE KOKK

Det er ikke alltid det passer å være ute og lage mat, og da finner vi et egnet sted innendørs. Det kan være i lokalene til en av Heges samarbeidspartnere eller det kan være på kantina på jobben, eller på samfunnshuset i bygda di. Denne teksten må skrives om slik at den står på egne ben, og ikke er avhengig av at det står om utematkurs i avsnittet over.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Catering

GOD MAT FOR ENHVER ANLEDNING

Skal du ha selskap og kan tenke deg å lage desserten selv, men ønsker å bestille varmmaten? Eller kanskje har du elg i frysen som du kan lage elgryte av, men ønsker å bestille noen kalde retter i tillegg?Jeg leverer både kald mat og varm mat til ditt arrangement.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Matkasser

KORTREIST OG GODT

Avhengig av sesong, råvarer og sted kan jeg også levere matkasser med lokalt og velsmakende innhold. Perfekt for en langhelg, høytid eller lokal ferietur der du vil unne deg noe ekstra – eller om du simpelthen bare har lyst på litt ekstra kos i hverdagen. Matkassene kombinerer egenprodusert mat med produkter fra utvalgte produkter fra distriktets dyktige matbedrifter.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Veileder

FÅ EN GOD START!

Trenger du ny inspirasjon eller en diskusjonspartner for å videreutvikle eget produkt? Lurer du på hvor mange retter det er lurt å ha på menyen? Eller hvor du kan få kjøpt lokale råvarer? Jeg har erfaring med oppstart og drift innen hotell, restaurant og opplevelsesproduksjon knyttet til mat, kultur og friluftsliv.

 

Jeg kan også benyttes som en del av
Innovasjon Norge sin mentortjeneste for grundere.

Kontakt meg!

hegekristinruud@gmail.com / +47 954 58 395

Send meg en epost, ring meg, eller bruk skjemaet under hvis du ønsker en lokal matprat. Vi snakkes!

Takk for at du tar kontakt :)

Kontaktskjema
bottom of page