HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (86).jpg

Om Hege

HegesMatopplevelser_logo2015_gul.png

MED LIDENSKAP FOR UREIST MAT

HHege Ruud er utdannet kokk og har i tillegg studert hotell- og restaurantledelse ved Hotellhøgskolen i Stavanger og reiseliv ved University of Surrey i England. I januar 2015 startet hun sin egen bedrift Heges Matopplevelser. Tidligere arbeidserfaring har Hege blant annet fra ledelse av Kobbelv Vertshus, og oppstart og drift av Molostua Fiskerestaurant i Bodø. 

 

Hege er lidenskapelig opptatt av lokal og ureist mat, og det danner basisen i produktspekteret til Heges Matopplevelser. Jakt, fiske og å høste fra naturens eget spiskammer er en naturlig del av arbeidet. 

 

"Jeg ønsker å gi mine kunder gode matopplevelser i naturlige omgivelser. Hvis jeg får lage og servere maten utendørs gjør jeg gjerne det".

 

- Hege

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Hege Ruud

Kontakt meg

Send meg gjerne en epost, ring meg, eller bruk skjemaet under hvis du ønsker en lokal matprat. Vi snakkes!

Takk for at du tar kontakt :)

 
HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (123).jpg
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.