top of page
HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (71)_crop.jpg
HegesMatopplevelser_logo2015_gul_neg.png

Kokk på tur

Skal du feire en rund dag og ønsker å spise noe ekstra godt? Eller du er ansvarlig for årets jente- eller guttetur der utemat er et tema? Eller kanskje du er arrangementsansvarlig for kurs og konferanser på jobb og ser etter nye muligheter? Heges Matopplevelser leverer matkurs og utleie av kokk i Salten og Nordland. Hvert oppdrag skreddersys etter ditt ønske.

HegesMatopplevelser_matkurs71.jpg

Matkurs

LÆR Å LAGE GOD MAT – UTE ELLER INNE

Lei av grillpølser og matpakke hver gang det er utendørsarrangement og tur? Bli med på utematkurs og lær enkle teknikker for å lage smakfulle måltider ute. Ved hjelp av bålplass, steinhelle eller kokegrop og med gode hjelpemidler som turkjele, bålpanner og folie, lærer jeg deg å tilberede god og lokal utemat. Vi holder også matkurs innendørs, for de som heller ønsker dét.

HEGERUUD (43).jpg

Kokk hjem til

SLIPP MEG INN I KJØKKENET DITT

Skal du ha selskap hjemme, i hagen eller kanskje på hytta, og har lyst til å gjøre noe spesielt ut av anledningen? Jeg kommer hjem til deg, tilbereder maten og serverer den – mens du heller kan bruke tiden til å kose deg og ta vare på gjestene. Dette er oppskriften på en vellykket kveld.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (54).jpg

Lei en kokk

TIL BRYLLUP, KONFIRMASJON OG
ANDRE STORE ARRANGEMENT

Store anledninger er ofte stedet for store matopplevelser. Å lage mat til større forsamlinger kan være en utfordring. Da kan det være greit å overlate ansvaret for matlagingen til en profesjonell kokk med lang erfaring fra ulike typer arrangement. Velg fra en bred meny av lokale og velsmakende matretter som garantert vil bidra til å gjøre en minnerik dag enda mer verd å huske.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Veileder

FÅ EN GOD START!

Trenger du ny inspirasjon eller en diskusjonspartner for å videreutvikle eget produkt? Lurer du på hvor mange retter det er lurt å ha på menyen? Eller hvor du kan få kjøpt lokale råvarer? Jeg har erfaring med oppstart og drift innen hotell, restaurant og opplevelsesproduksjon knyttet til mat, kultur og friluftsliv.

 

Jeg kan også benyttes som en del av
Innovasjon Norge sin mentortjeneste for grundere.

"Hege er et aktivum for sine omgivelser. I tillegg er hun steike god til å lage mat!"

Hege er ei driftig og dyktig dame som jeg har kjent i mange år, og samarbeidet med i forbindelse med bedriftsetablering, lederutvikling og bedriftssamarbeid. Hege gjør det hun sier og får til det hun vil. Entusiastisk, pålitelig, engasjert, samarbeidsvillig og klar i kommunikasjonen er ord som passer. Mat står alltid i sentrum, og her er det aldri kompromisser – ækte og ærlig mat! 

 

Søren Solvang, Næringsutvikling AS

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (33)_edited.jpg
bottom of page