HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe
HegesMatopplevelser_logo2015_gul.png

Lokalmat

Skal du feire en rund dag og ønsker å bestille noe ekstra godt? Eller du er ansvarlig for årets jente- eller guttetur og utemat er et tema? Eller kanskje du er arrangementsansvarlig for kurs og konferanser på jobb og ser etter nye muligheter? Jeg leverer både varm og kald mat til ditt arrangement – og hvert oppdrag skreddersys etter ditt ønske.

Arktisk tapas

NORD-NORSK FINGERMAT

Dette er en av mine spesialiteter. Med utgangspunkt i sesongens råvarer lager jeg velsmakende godbiter til enhver anledning. Her er noen eksempler på hva som kan stå på menyen:

  • Skjærgårdslaks fra Salten Laks 

  • Sennepsaus fra MiMi 

  • Pannestekte klippfiskkaker 

  • Aioli og granskuddpesto

  • Sylta rødløk

  • Tørrfiskkrem med taresalt

  • Elgkjøttboller og tyttebærchutney

  • Nøtteboller med tomatsaus 

  • Bakte rødbeter med Saltenhonning

  • Lokale oster fra Kjerringøy Ysteri og / eller Beiarost 

  • Hjemmelagde marmelader eller fra lokale leverandører som Han Sylte.

  • Spekemat fra Lundal 

  • Urtemarinert villam 

  • Røkt hvalbiff 

  • Gravet hvalbiff 

  • Snørømme og tyttebær

  • Ovnsbakte og marinerte småpoteter av lokal leverandør

  • Salat etter sesong; med så lokale grønnsaker som mulig

  • Hjembakst med smør

Priser catering: 

Fra kr. 365,- til kr. 465,- avhengig av hvor mange munnfuller du ønsker.  

 

Minimumsantall for bestilling er 15 personer (kan diskuteres). Kjøring kommer i tillegg. 

Koldtbord

ET KLASSISK VALG – MED LOKALE SMAKER

Det tradisjonelle koldtbordet går aldri av moten, men tar ikke skade av å få en aldri så liten oppgradering. Her er noen eksempler på hvilke godsaker vi kan tilby:

  • Roastbiff av elg servert med sylta rotgrønnsaker og løk

  • Spekefat fra Lundal servert med lokal chutney og/eller marmelader

  • Oster fra Kjerringøy Ysteri/ Beiarmat og lokale geleer / chutney

  • Salten Laks sin skjærgårdslaks med sennepsaus fra MiMi

  • Einerøkt ishavsrøye fra Sigerfjord

  • Nøtteboller med tomatsaus 

  • Røkt hvalbiff eller gravet hvalbiff servert med snørømme og tyttebær

  • Eggerøre med purreløk

  • Salat med grønnsaker etter sesong

  • Ovnsbakte småpoteter eller potetsalat; 

  • Hjembakst med smør

 

Pris fra kr. 390,- til 490,- avhengig av hvor mange retter du ønsker.  Minimumsantall for bestilling er 15 personer (Kan diskuteres).  Kjøring kommer i tillegg. 

Lyst på en varmrett til koldtbordet?

Jeg kan blant annet tilby: 

  • Tradisjonell kremet elggryte med rotgrønnsaker og poteter

  • Reinsdyrskav med rømmesaus og passende tilbehør

  • Rød bacalao 

  • Kremet klippfiskgryte

  • Fiskesuppe med fisk fra Folla


Pris for varmrett i tillegg til koldtbordet: kr. 109,- pr person. 

 

Catering vil si at jeg leverer bestilt meny til deg. Jeg presenter menyen, og hjelper til å plassere rettene på en buffet og så overlater selskapet til deg. 

Ønskes tapasbord servert som en flere retters meny og med kokken tilstede, vil prisen bli kr. 735,- pr person, inkludert varmrett. Det er også mulig å mikse tapas og lokalmatkoldtbord.

Varmmat og desserter

RETT FRA DISTRIKTET

Jeg leverer varme retter med basis i tilgang på lokale råvarer som blant annet reinsdyr, elg, hval, klippfisk og tørrfisk, fersk fisk og ishavsrøye. Vi finner sammen ut av hvordan du som kunde ønsker det.

Priseksempel:

Elggryte med tilbehør, kr. 239,- pr. person

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Matkasser

EN VELSMAKENDE GAVE
– TIL DEG SELV ELLER EN GOD VENN

Avhengig av sesong, råvarer og sted kan jeg levere matkasser med lokalt og velsmakende innhold. Perfekt for en langhelg, høytid, lokal ferietur, eller som gave til den som har "alt". Matkassene kombinerer egenprodusert mat med produkter fra distriktets dyktige matbedrifter. 

"Hun tryller fram de herligste retter av lokale kortreiste og ureiste råvarer fra Saltens herlige og mangfoldige matrikdom."

Hege serverer festmiddagen på avslutningskvelden for mine kursopphold ”Naturhealing i Nord” som jeg arrangerer i Sørfold. Hege er ekspert på naturlig/økologisk mat og alt som kan høstes fra fjell, skog og hav, og serverer det som til en hver tid er i sesong. Ferske fine råvarer rett fra naturen. Hege kokkelerer ved bordet vårt ”As we eat” og deler raust med oss historier, oppskrifter og et og annet lurt kokketriks. En gastronomisk og uforglemmelig avslutningsmiddag for mine kursdeltakere.

 

Sylvi Katrin Brandsæther, Sylvi Katrin AS

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (116)_edited.jpg
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.