top of page
HegesMatopplevelser_logo2015_gul_skygge_

Velkommen til Heges Matopplevelser.
Her finner du litt informasjon om det jeg kan tilby innenfor catering, matkurs og andre velsmakende opplevelser. I tillegg til det jeg kan høste fra den nordnorske naturen, er dine ønsker den viktigste ingrediensen i maten jeg lager.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (62).jpg

Hege Ruud

MED LIDENSKAP FOR UREIST MAT

Jeg heter Hege Ruud, er utdannet kokk og lidenskapelig opptatt av lokal og ureist mat. Inspirasjon til matlagingen finner jeg i og fra den nordnorske naturen. Jakt, fiske og å høste fra naturens egne råvarer er en naturlig del av arbeidet. 

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (42).jpg

"Den beste maten er den man spiser selv. 

- Kjell Aukrust -

Catering

ARKTISK TAPAS, LOKALMAT OG ANNET GODT

Skal du ha selskap og kan tenke deg å lage desserten selv, men ønsker å bestille varmmaten? Eller kanskje har du elg i frysen som du kan lage elgryte av, men ønsker å bestille noen kalde retter i tillegg? Jeg leverer både kald mat og varm mat til ditt arrangement.

 

Klikk nedenfor for eksempler på tapas-sammensetninger, varmrett og dessert. Du som kunde kan selvfølgelig bestemme nøyaktig hvilken kombinasjon du ønsker. Alt er mulig!

HegesMatopplevelser_matkurs122_WEB.jpg

"Å gå ut for å spise" har fått en helt ny betydning etter at vi fikk se muligetene naturen gir oss."

-

Matkurs

LÆR Å LAGE GOD MAT – UTE ELLER INNE

Lei av grillpølser og matpakke hver gang det er utendørsarrangement og tur? Bli med på utematkurs og lær enkle teknikker for å lage smakfulle måltider ute. Ved hjelp av bålplass, steinhelle eller kokegrop og med gode hjelpemidler som turkjele, bålpanner og folie, lærer jeg deg å tilberede god og lokal utemat.

#hegesmatopplevelser

Contact

Kontakt meg!

hegekristinruud@gmail.com / +47 954 58 395

Send meg en epost, ring meg, eller bruk skjemaet under hvis du ønsker en lokal matprat. Vi snakkes!

Takk for at du tar kontakt :)

bottom of page