top of page
Brattlia_7148_1920_a.jpg
HegesMatopplevelser_logo2015_gul_neg.png

Referanser

Øverås Gård

Samarbeid om utematkurs og innleid kokk til bryllup.
Planlegging av meny. Tilbereding av tre retters middag og gjennomføring av arrangement.

"Å samarbeide med deg gjør oss god. Du er så trygg, og leverer solide smaker hele veien."

Helge og Anne Merethe Nilsen, tlf.  90 57 91 90

HEGERUUD (68).jpg

Lisbeth & Øyvind

3-retters festmiddag langt til fjells

"Vi ønsket å gjøre ekstra stas på dugnadsgjeng og hyttenaboer da vi omsider skulle holde innflyttingsfest på hytta vår, som ligger langt til fjells – uten innlagt strøm og vann. Hege og Kjell-Terje komponerte en nydelig 3-retters meny som var bærebjelken i et arrangement som det fremdeles går gjetord om. Det var utrolig godt å være gjest i sitt eget selskap, og ikke bare stresse rundt. På menyen stod blant annet grillet lam og panacotta med multer, og Hege hadde også valgt vin til de ulike rettene."

Lisbeth Reinvik og Øyvind Skogvoll, tlf 90 73 57 45

May Hansen

Planlegging av meny og innleid kokk til 50-årsfeiring.

"Konseptet ditt var så spenstig; spesielt fordi jeg ville ha utefest med mat laget og servert utendørs"

May Hansen

HEGERUUD (42).jpg

Anne og Knut Larsen

Leveranse av lokalmat på fat til 50-årsfeiring

"Et spennende koldtbord med nydelige retter tilberedt av råvarer fra lokale leverandører imponerte både oss og våre gjester."

Anne og Knut Larsen

HEGERUUD (61).jpg
bottom of page