Referanser
Øverås Gård
Samarbeid om utematkurs og innleid kokk til bryllup.
Planlegging av meny. Tilbereding av tre retters middag og gjennomføring av arrangement.
"Å samarbeide med deg gjør oss god. Du er så trygg, og leverer solide smaker hele veien."
Helge og Anne Merethe Nilsen, tlf. 90 57 91 90
Lisbeth & Øyvind
3-retters festmiddag langt til fjells
"Vi ønsket å gjøre ekstra stas på dugnadsgjeng og hyttenaboer da vi omsider skulle holde innflyttingsfest på hytta vår, som ligger langt til fjells – uten innlagt strøm og vann. Hege og Kjell-Terje komponerte en nydelig 3-retters meny som var bærebjelken i et arrangement som det fremdeles går gjetord om. Det var utrolig godt å være gjest i sitt eget selskap, og ikke bare stresse rundt. På menyen stod blant annet grillet lam og panacotta med multer, og Hege hadde også valgt vin til de ulike rettene."
Lisbeth Reinvik og Øyvind Skogvoll, tlf 90 73 57 45
May Hansen
Planlegging av meny og innleid kokk til 50-årsfeiring.
"Konseptet ditt var så spenstig; spesielt fordi jeg ville ha utefest med mat laget og servert utendørs"
May Hansen
Anne og Knut Larsen
Leveranse av lokalmat på fat til 50-årsfeiring
"Et spennende koldtbord med nydelige retter tilberedt av råvarer fra lokale leverandører imponerte både oss og våre gjester."
Anne og Knut Larsen