top of page
Utematkurs
Lei av grillpølser og matpakke hver gang det er utendørsarrangement og tur? Bli med på utematkurs og lær enkle teknikker for å lage smakfulle måltider ute. Ved hjelp av bålplass, steinhelle eller kokegrop og med gode hjelpemidler som turkjele, bålpanner og folie, lærer jeg deg å tilberede god og lokal utemat.
Som en del av kurset kan vi i sesong plukke bær og sanke sopp sammen. Andre råvarer hentes så lokalt som mulig fra fjære, hav, elv, skog, vidde og fjell, alt etter sesong. Alle bidrar i matlagingen med ulike oppgaver, og sammen lager vi 3 - 5 matretter, avhengig av årstid og type kurs. Vi avslutter med å nyte alt vi har laget, og selvfølgelig må vi ha bålkaffe og litt søtt. Vi kan også søke om alkoholservering hvis det er ønskelig. Ingen forkunnskaper kreves, men husk gode uteklær. Jeg stiller med fjeler, kniver, forklær og annet utstyr. Passer godt for bedrifter.
Sted: Utendørs i Nordland, hvor det er en bålplass og kanskje en gapahuk. Se muligheter under HVOR
Pris: Fra kr. 990,- pr person
Antall: Minimum 10 pers. Kan gjennomføres for grupper opp til 50 personer.
Større gruppe? Ta kontakt så ser vi hva som er mulig!
bottom of page